21 de gen. 2017

6 de febrer de 2017. Jutjar els votants del 9N.

Espanya ha decidit escarmentar els 2.344.888 ciutadans que van desafiar l’estat exercint el dret democràtic de votar el 9 de novembre de 2014. Ho vol fer en la persona del que llavors era el President de la Generalitat Artur Mas, en la Vicepresidenta Joana Ortega i la consellera Irene Rigau.

Cartell cridant a votar el 9N
El President Mas dins el Palau de Justícia
quan anava a declarar pel 9N el 15 d'octubre
de 2015.
Espanya vol castigar el govern que va donar veu als ciutadans de Catalunya. Al govern que va donar veu a tots els ciutadans de Catalunya. A aquells que van votar SI-Si (1.897.274 ciutadans), als que van votar Si-No (234.848 ciutadans), als que van votar Si-en blanc (22.755 ciutadans), als que van votar No (105.245 ciutadans), als que van votar en blanc (13.201 ciutadans) i també que hi van participar expressant altres coses(71.505 ciutadans). Vol castigar a través de jutjar a Mas, Ortega i Rigau als ciutadans. Vol fer por. Es un pols entre les elits espanyoles i els ciutadans catalans per veure si espantant-nos aconsegueix aturar la voluntat democràtica del ciutadans catalans.

El 6 de febrer de 2017 comença al Tribunal Superior de  Justícia (del que només porta el nom) de Catalunya (TSJC) el judici de la vergonya democràtica, perquè aquest dia es jutja als que van votar i, també, a aquells que van decidir no participar en aquella votació que era un acte democràtic. El 6F es jutja a la democràcia i el dret de vot.

Aquest judici i el que vindrà a Francesc Homs al Tribunal Suprem és un l'atac contra TOTS els votants del 9N i cal respondre manifestant-nos el 6 de febrer en la manifestació ciutadana convocada contra la burla democràtica.

6 de febrer és un dia complicat per a molta gent perquè és un dia laborable, però cal fer un esforç en la mesura que sigui possible. Cal sumar el nostre nom a la protesta a través de la web “El 6F ens jutgen a tots”

https://9nsomtots.cat

Dilluns, 6 de febrer, a les 8:15 h del matí, tornarem a fer sentir la nostra veu.

Reserva't la data.



l’Estat ens ataca quan ataca la democràcia i en cal respondre-li pacíficament, democràticament en aquesta envestida judicial. Un atac més en aquest camí per aconseguir votar en el Referèndum sobre el futur polític de Catalunya que les institucions catalanes convocaran. 

2 comentaris:

Josep M. ha dit...

Ens llevarem d`hora i farem aquest petit sacrifici i també els que calguin. Ara és l'hora.

Josep M. ha dit...

Ens llevarem d`hora i farem aquest petit sacrifici i també els que calguin. Ara és l'hora.