19 de febr. 2017

Espanya ja ha començat obertament la fase repressiva.

Judici polític al 9N amb el president Mas i les conselleres 
Ortega i Rigau al banc dels acusats.
L’Estat espanyol ha obert una nova etapa respecte als ciutadans que volem decidir el futur polític de Catalunya mitjançant el vot en un referèndum. Ara ja ho fa obertament.

Ve el moment en el qual la desobediència i la resistència social feta de manera NO violenta serà l’instrument, l’eina, mitjançant la qual aconseguirem votar i guanyar.

L’Estat ho sap i ha obert, ell també, una nova etapa. La repressiva, encara que ara és de baixa intensitat.

Arriba l’hora de la veritat.

És l’hora de decidir si vols una Catalunya independent o vols continuar dins Espanya en un estat i unes estructures que es neguen a canviar.

El temps de l’ambigüitat s’esgota. Hem entrat en una etapa en la qual l’ambigüitat sobre si Catalunya és un subjecte polític o no i si pot aspirar a tenir la seva pròpia estructura política com estat independent va quedant enrere. Tots aquests que han jugat a “la puta i la Ramoneta” se’ls està esgotant el temps. O vols tenir la ciutadania catalana o la ciutadania espanyola.

Una urna com la utilizada el 9N a l'escó
d'Irene Rigau
A Catalunya els partits polítics ja s’han posicionat clarament. Tots menys Podemos i els seu entorn, els Comuns, que encara creu que pot dir ara blanc ara negre perquè juga a la lògica autonomista de buscar poder.

El PSC, amb l’acord qe ha fet aquests dies amb el PSOE, ha perdut la seva minsa independència convertint-se, de facto, en la Federació Catalana del PSOE amb el nom de PSC. Un acord que sotmet la seva política d’aliances al control del PSOE. El PSC com a partit català sobirà ha mort. Ens vendran la “moto” com vulguin, però la realitat és aquesta. Amb la seva acció diària s’ha situat inequívocament al costat del PP i C’s en la defensa d’Espanya. Les declaracions de Montilla i Iceta a favor del Tribunal Constitucional ja no deixen dubtes.

Espanya avança amb pas ferm cap a la suspensió de l’autonomia catalana aplicant l’article 155 de la Constitució. Ho fa dient a través de tots els mitjans que a Catalunya hi ha un clima de violència molt més dur que aquells que hi havia a Euskadi durant els anys de plom d’ETA.

Aquesta acció propagandista està encapçalada pel govern espanyol que va acompanyada de polítics que ho diuen obertament del PP, PSOE i C’s com Fernández Diaz, Piqué, Borrell, Guerra, Girauta, Mejias entre altres, amb empresaris com Vega de Seoane, Bonet i Bou, amb la Fiscalia de l’estat amb personatges com la fiscal Magaldi i fiscals de confiança com Sánchez Ulled. Amb uns mitjans de comunicació pagats i subvencionats per l’estat que a través de personatges vomitius com Inda, Miguel Angel Rodríguez o Jiménez Losantos entre altres ho repeteixen sense posar-se vermells de vergonya, amb les constants editorial de EL Pais, El Mundo, ABC i La Razón. I, també, pel que és gravíssim en un estat democràtic i de dret, perquè es profundament antidemocràtic, que és l’actuació de l’autoanomenada policia patriòtica o policia política, amb personatges com Eugenio Pino, José Manuel Villarejo i Martín Blas al cap davant. 

És la propaganda dirigida a fer creure que la violència és present i cada dia als carrers dels pobles i ciutats de Catalunya. Una violència exercida dels independentistes.

Carta de l’expert sobre drets humans de les 
Nacions, Alfred de Zayas, que mostra la 
preocupació per l’Operación Cataluña


Diuen que acompanyar al President Mas i les conselleres cap al judici del 9N al TSJC es pressionar la justícia, però són els mateixos que pressionen a través de la Fiscalia per evitar investigar el president de Murcia, La Rioja, Rita Barberà, la trama Gurtel, Noss o Púnica.

De vegades som nosaltres els que els hi donem carnassa on abraonar-se obertament. El numeret de la bandera al balcó de l’Ajuntament de Barcelona o declaracions i conferències delirant que només serveixen per a consum propi i no per a eixamplar la base social de l’independentisme.

Una Fiscalia que ordena no investigar als presidents de La Rioja i de Murcia i en canvi defensa la Infanta Cristina a dalt de cavall assumint el paper de defensa i ordena presentar querelles a polítics, càrrecs públics i ciutadans independentistes amb connivència amb el ministeri de Justícia.

La gent aplegada per acompanyar al President 
Mas i les conselleres Ortega i Rigau cap el 
judici pel 9N el 6 de febrer de 2017.
Són tots els ressorts de l’estat els que s’han posat en marxa ara ja sense embuts.

El govern del PP amb el vist i plau del PSOE i C’s, el desprestigiat Tribunal Constitucional incapaç de protegir els ciutadans espanyols i abocat a atacar ara polítics independentistes catalans i les lleis social catalanes, la Fiscalia i la policia estant coordinats per defensar Espanya a qualsevol preu.

Nosaltres estem disposats a defensar Catalunya, els nostres drets?

No trigarem a veure que serà el propi President Puigdemont qui serà acusat, com ja ho és la Presidenta Carme Forcadell i la mesa del Parlament.

La Fiscalia de l’Estat actua com a braç executor de la repressió en el camp judicial. El judici contra el President Mas, les conselleres Ortega i Rigau és l’intent de dir a la societat: si us poseu al seu costat us passarà com a ells. El judici polític que es va celebrar durant els dies 6 al 10 de febrer de 2017 ha estat el judici contra tots els votants del 9N. Per molt que a Franco Rabell li dolgui. La Fiscalia troba en determinats jutges els col·laboradors indispensables per a dur endavant la repressió. Sentir a la fiscal Magaldi que ha patit per la seva integritat física mentre es fumava un cigarret i reia, m’ha recordat als aquells delinqüents que veig a les sales dels jutjats que inventen arguments per tal de justificar la seva activitat delictiva.

La campanya de lligar independentisme i violència ja la va iniciar Fernández Diaz, quan era ministre de l’Interior, lligant-la al gihadisme i a grups violents. El PP mai ha tingut escrúpols en manipular la societat com ho va fer amb l’atemptat gihadista d’Atocha del 11 de març de 2004 quan deia que era obra d’ETA. Alguns encara insisteixen. Rodríguez Ibarra i altres dient que som uns nazis.

La fiscal Magaldi criminalitzant als independentisme 
el 14 de febrer de 2017.
La campanya independència igual a violència fa temps que dura i nosaltres ens toca exercir la desobediència de forma No violenta. Guanyarà qui sigui capaç de mantenir la calma.

Mantenir la calma i explicar perquè ens cal un estat com instrument per a donar resposta a les necessitats de la gent. Només així serem independents.

Cal explicar que si els ciutadans catalans volen legislar sobre impostos a bancs i grans fortunes, sobre evitar hipoteques fraudulentes, la pobresa energètica, pisos buits, fer polítiques d’igualtat entre homes i dones, sobre la llengua vehicular en l’ensenyament, sobre les centrals nuclears, el fracking i el medi ambient, sobre l’ús d’Internet, la cultura, com protegir els animals, mantenir prohibides les corrides de toros, les beques dels estudiants, les infraestructures: carreteres, trens ports o aeroports, la política d’inmigració i tantes altres coses en cal tenir un estat propi on el Tribunal Constitucional espanyol no ho pugui prohibir com ho fa ara.

La pregunta és senzill: vols ser amo del teu futur o vols que et digui un altre allò que has de ser?

Anul·lades: 14, Suspeses: 15, Suspensió aixecada: 2, Favorable a Catalunya: 2, Pendents de resolució: 1 


Clam a favor dels refugiats.

Els ciutadans catalans han sortit a reclamar allò que creuen és el seu dret i la seva obligació: la de poder acollir a les persones que fugen com a refugiats de les guerres i l’opressió.
La manifestació a Barcelona amb el lema “Casa Nostra. Casa Vostra” del 18 de febrer de 2017 ha tornat a ser un nou clam contra la insensibilitat social.
Espanya es va comprometre a acollir 16.000 refugiats i fins ara només ho ha fet amb 1.100. Per què?