16 d’oct. 2014

9 de novembre, guanyar el nostre futur

El dia 9 de novembre de 2014, el Govern de la Generalitat de Catalunya ha obert un procés de participació ciutadana en què ha cridat els catalans i les catalanes i les persones residents a Catalunya perquè manifestin la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya a través d’una votació democràtica. Una participació ciutadana que dirà allò que vol sobre el futur col·lectiu de cadascú de nosaltres i els nostres descendents.

Ens han donat un instrument que ens permet parlar i dir allò que volem, que ens permet treure’ns les mordasses amb que ens volem fer callar des d’Espanya.

El Govern ha posat a disposició del ciutadans través d’una pàgina d’internet, en la qual hi ha la manera de col·laborar amb l’organització de la votació, com és pot participar i on fer-ho, al mateix temps que hi ha la papereta de vot.


Crec que és una oportunitat històrica per conèixer realment que vol la societat catalana en el seu conjunt i quina proporció hi ha sobre si volem seguir com fins ara, votant que NO; si volem que Espanya sigui un estat federal o confederal, votant SI a la primera pregunta i NO a la segona, o si volem que Catalunya sigui un estat independent, en aquest cas s’ha de votar SI a la primera pregunta i SI a la segona pregunta.

El futur és nostre, però ho serà només si volem que ho sigui.

Votant el 9 de novembre de 2014 fem un pas molt important perquè és la visualització numèrica de les manifestacions dels 11 de setembre on hem sortit a manifestar-nos reclamant els nostres drets i entre ells, el de votar lliurament i expressar allò que volem, per nosaltres i els nostres fills.

 
VOTA o deixa que sigui el govern espanyol qui decideixi per tu.